Två veckor i paradiset

Hemma, Borlänge, Sverige

Perhentian Islands utanför den Malaysiska östkusten kan man inte kalla något annat än ett paradis. Kristal klart vatten, rikt djurliv och ett underbart lugn.

Det blev två veckor där tillsammans med familjen plus Johanna, Lisa & Carina. Det var väldigt härligt att träffa alla.

Under de två veckorna kom vi in i lugnet. Vi snorklade, badade, solade, läste och försökte att inte bränna oss i den stekheta solen.

Familjen (utom jakob) tog Padi Open Water Dykcet ocj jag som tycker det är helt underbart att dyka tog Open Water Advanced kursen. Så en massa dykning blev det. Vi såg hajar, sjöldpaddor, rockor, nemo och en massa andra fiskar och koraller.

Efter lugnet ute på ön begav vi oss till KL. Jag hade en dag där innan mitt flyg åkte hem medans de andra hade två dagar. Eftersom jag redan hade varit i KL några dagar så fick jag vara guide. Vi gjorde KL på en dag (Ont i fötterna.) Att flyga är väl aldrig någon hit men som tur var åkte jag direkt flyg till Stockholm.

Det är väldigt skönt att komma hem. Resan har varit helt otrolig, mycket bättre än jag kunde tänka mig. Nu ska jag bara bearbeta alla minnen.

Som man säger borta bra men hemma bäst!

This work, unless otherwise expressly stated, is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.