Ta det lungt, men ta det!

Lanta Looge Resort, Koh Lanta, Thailand

Idag hittade jag riktiga robbinson. Han bor tre strander bort fran mig. Jag hittade honom nar jag var ute for att spana in de olika stranderna har pa Lanta. Stranden var helt ode forutom nagra palmblad som var over en sang och en massa stenhogar. Manen som sjalvklart var helt naken sa inte ett ord fast jag forsokte pratat med honom. Nar jag gick tillbaka satta han kvar pa samma stalle och byggde sina stenhogar. Cool kille 🙂

Jag har nu varit i Thailand i nastan en vecka. Jag borjade med tva dagar i Phuket. Det var inte sa mycket att se forutom en massa tusrister och sjalvklart turist priser. Men jag bodde pa ett trevligt litet rent hostel inne i staden. Sen tog jag lokalbussen (heltklart en rolig upplevelse) upp till Khao Lak dar Petra, Danne och Malva var. Det var jatte roligt och trevligt att traffa nagon man kanner. Jag fick bo i deras rum (varsta fina hotelet).

Jag var dar tva natter, sen skulle de aka till KL och jag akte hit till Lanta. Det blev lokalbuss igen. Det ar ju billigt men det tar sin tid. Nio timmar tog hela resan. Nar jag kom fram fick jag en egen liten bungalow med toalett ca 50 m fran havet. Det anda jag behovde tanka pa innan jag somnade var att doda kackerlackorna. Det som inte dodar, det haradar.

Jag har nu haft tva fina och lugna dagar har i solen, lite ensamt har det varit men imorgon borjar min dykkurs sa da blir det fart igen. Jippi!

Jag har hittils blivit erbjuden att:
sova hemma oss en thailandare
fa prova marjuana (mamma, du behover inte oroa dig, jag tackade artit men bestamt nej)
fa se riktig thaiboxning
folja med pa fest

Alla dessa saker helt utan att jag har bett om det. Man maste komma fran turist stallerna bara sa ar folk jatte trevliga utan att ta ens pengar.

Ha det bra alla!!

och komihag:

“Take it easy, but take it” -Woody Guthrie

This work, unless otherwise expressly stated, is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.