Klarblatt hav och strander

Ao Nang, Thailand

Resan gar vidare, jag har nu tagit mig till “familjeturisternasparadis” i Ao Nang. Har ar det fler svenskar an thailandare. Har ifarn kan man ta sig till lite olika oar och strander som ligger i narheten med hajlp av longtailbatarna. Jag har hittat ett valdigt billigt boende sa jag blir nog kvar har i nagra dar.

Jag klarade av dykarutbildningen pa tre dagar eftersom vi bara var tva perssoner. En dag med teori och poolovningar och tva dagar med “riktiga” dyk. Det var verkligen hatte kul och spannande att dyka. Om jag skulle ha lite mer pengar skulle jag nog ha tagit nasta steg ocksa, men det far bli nasta resa, eller hemma.

Dagen efter jag var klar akte jag till Phi Phi oarna. Det var verkligen vacker dar men ocksa mycket dyrare an pa andra stallen. Sa det blev bara en natt. Drack ol med svenska ungdommar, kul med lite sallskap men jag har ju min gitarr =)

Mycket gitarr spelande har det blivit. Pa strander, batar, gator. Helt klart ett bra satt att traffa folk. Thailandarna ar valdigt pratsamma och kommer fram. Det ar alltid kul.

Imorgon ska jag nog ut och klattra!

Manniskor gör inte resor, resor gör manniskor – John Steinbeck

This work, unless otherwise expressly stated, is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.