Den är större än du tror!

Kuala Lumpur, Malaysia

Nu sitter jag pa flygpalsen i KL, Malaysia. Klockan ar tva pa natten lokaltid och jag vantar pa mitt flyg som om tio timmar ska ta mig till Thailand och Phuket. Jag tyckte inte det var nagon storre ide att ta in pa hotel sa jag hanger pa flyplatsen istalle.

Det var med blandade kanslor jag lamnade Peking. Bade skont och jobbigt att aka darifran. Jag han med det viktigaste men jag ar helt saker pa att jag kommer att aka dit igen.

I tisdags akte jag tillsammans med Emmy och Marcus till “The Great Wall at Badaling” Det ar den mest turistiga delen av muren men eftersom det inte var hogsesong sa var det inte sa farligt. Plus att vi gick dar det var minst turister. Sen var det billigt att aka dit, vi tog taxi och buss, pa sa vis sparade vi hundra spann jamfort med om vi skulle akt med hostelet. Muren var maktigt, det roligaste var att ga pa den delen som inte var resturerad.

Onsdagen angnade jag at att bara traska runt i staden, Peking ar hur stort som helst… Sa det kunde inte sluta pa annat satt an skavsar och ont i fotterna. Men det var valdigt roligt att ga runt i de tranga granderna dar alla forsaljare forsoker fa dig att ga in i just deras affar/stand. Jag funderade pa att hyra en cykel men kravs mycket mod att ge sig ut i Pekings trafik.

Sa jag gjorde mig iordning for varmen och slogpa stort genom att klippa och raka mig for 30 kronor. Det blev lite kort men det vaxer ut igen.

Det basta med att vara ute och resa forutom att traffa sa mycket nytt folk ar att alla bara blir snallare och snallar ju langre jag kommer pa min resa. Na, nu ska jag leta reda pa en ledig bank och leka Tom Hanks i “The Terminal”

Ha det bra!

Den har later har jag haft pa hjarnan de senaste dagarna:

Rövarkungen sa till mig, vid sängen sent en natt
du ligger ju där ensam, sök din egen skatt
men jag är ju så liten, och världen är så stor
då sa rövarkungen, den är större än du tror

Vad menar du med det sa jag, under min tunga filt
kan jag resa mig ur sängen, och göra vad jag vill
då drog rövarkungen sitt långa skarpa svärd
stig upp din lilla myra, och visa vad du är värd!

This work, unless otherwise expressly stated, is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Sweden License.